Complete massage

Schoonheidssalon Femma

Ontspannende Massage Compleet bij Schoonheidssalon Femma

Bij Schoonheidssalon Femma hebben we begrepen dat welzijn en ontspanning essentieel zijn voor een gezonde levensstijl. Daarom presenteren we met trots onze exclusieve dienst: de Ontspannende Massage Compleet. Deze uitgebreide massage richt zich op het versoepelen van spanning en het bevorderen van totale ontspanning van lichaam en geest.

Achterkant massage:

De behandeling begint met een zorgvuldige massage van de achterkant van het lichaam. Onze ervaren masseuses gebruiken technieken die diep doordringen in de spieren, waardoor spanningen en knopen worden losgemaakt. Deze massage helpt niet alleen om fysieke stress te verminderen, maar stimuleert ook de bloedsomloop, waardoor zuurstof en voedingsstoffen beter worden verspreid.

Decolleté, Hals en Nek Massage:

Vervolgens richten we onze aandacht op het decolleté, de hals en de nek. Deze gebieden dragen vaak veel spanning, vooral bij mensen die veel tijd doorbrengen achter een bureau of computer. Met zachte, maar doelgerichte bewegingen worden spanningen losgemaakt en wordt de doorbloeding gestimuleerd. Dit draagt niet alleen bij aan een gevoel van ontspanning, maar kan ook helpen bij het verminderen van hoofdpijn en stijfheid.

Schouder Massage:

De schouders zijn een veelvoorkomende plek van spanning, vooral voor mensen die veel stress ervaren. Onze specialisten passen specifieke technieken toe om diep in de spieren van de schouders te werken, waarbij knopen en spanningen worden opgelost. Dit resulteert in een gevoel van bevrijding en verlichting van de schouders, waardoor u zich lichter en vrijer voelt.

Gezichtsmassage:

Tot slot wordt de ervaring afgerond met een heerlijke gezichtsmassage. Het gezicht is vaak een gebied waar we de meeste spanning vasthouden zonder het zelf te beseffen. Onze deskundige masseuses gebruiken zachte, kalmerende bewegingen om de gezichtsspieren te ontspannen en de bloedsomloop te verbeteren. Dit niet alleen voorziet de huid van een gezonde gloed, maar bevordert ook een gevoel van totale ontspanning en welzijn.

Voordelen van Ontspannende Massage Compleet:

  • Vermindering van spierspanning en -pijn.
  • Bevordering van de bloedsomloop.
  • Verlichting van stress en spanning.
  • Verbetering van het algehele welzijn en gemoedstoestand.
  • Stimulatie van de natuurlijke ontgifting van het lichaam.
  • Bevordering van een diepere en meer rustgevende slaap.

Bij Schoonheidssalon Femma streven we naar de hoogste kwaliteit in elke service die we leveren. Met onze Ontspannende Massage Compleet kunt u genieten van een moment van pure verwennerij en revitalisatie, waarbij uw lichaam en geest worden vernieuwd. Neem vandaag nog contact met ons op om uw afspraak te maken en geef uzelf de cadeau van totale ontspanning.

Tarieven ontspanningsmassage

  • Momenteel niet te boeken!

Bekijk eens onze

Webshop

Wist je dat Schoonheidssalon Femma ook een eigen webshop heeft in heerlijke geurmelts, amberblokjes, diffuser, etherische oliën, geurkaarsen, parfum en nog veel meer leuke producten!

GOOGLE REVIEWS

Wat vertellen onze klanten?

Bekijk hieronder wat onze klanten over Schoonheidssalon Femma zeggen.

google
Krizze Brinkhuis
juni 19, 2024

Top behandeling gehad bij Femma. Fijne warme sfeer en veel ervaring aanwezig. Mooie productlijn die heel goed verwerkt wordt op je lichaam. Lees gemasseerd, gelukkig heel veel haha. En de Millions (parfums worden ook verkocht) bevallen goed. Nog bedankt namens de wederhelft 🤗

google
Eva Pool
juni 12, 2024

Erg fijne gezichtsbehandeling gehad, ik kom zeker nog een keer terug!

google
Jeroen Sandra
juni 5, 2024

Hele fijne plek met toppers. Alleen maar positief !

Vakantie

Van 5 juli tot en met 5 augustus

Beste klanten van Schoonheidssalon Femma & Femma Geurmelts & More

In verband met de zomervakantie, willen we jullie laten weten dat Schoonheidssalon Femma gesloten zal zijn van 5  juli tot en met 5 augustus. We gaan allemaal even genieten van een heerlijke vakantie.

Maar maak je geen zorgen, want we zijn weer helemaal opgeladen en klaar om jullie te verwelkomen op 6 augustus.

Met vriendelijke groet,
Het team van schoonheidssalon Femma