Lash Lift inclusief verven

Schoonheidssalon Femma

Ontdek de Perfecte Combinatie voor Betoverende Wimpers

Bij Schoonheidssalon Femma omarmen we de schoonheid van natuurlijke wimpers en streven we naar perfectie in elke behandeling die we aanbieden. Onze Lash Lift inclusief verven-dienst combineert de magie van een Lash Lift met de verfijning van wimperverven, voor een ongeëvenaarde oogopslag die langdurig blijft stralen. Ontdek hier alles wat u moet weten over deze betoverende behandeling en waarom het een essentieel onderdeel is van uw schoonheidsroutine.

Wat is een Lash Lift inclusief verven?

Een Lash Lift inclusief verven is een geavanceerde schoonheidsbehandeling die is ontworpen om uw natuurlijke wimpers te liften, te krullen én ze intens te kleuren voor een dramatische oogopslag. Tijdens de behandeling worden uw wimpers voorzichtig gekruld met behulp van milde lotions met toegevoegde keratine en vitamine E, vergelijkbaar met een permanent voor uw wimpers. Daarnaast worden uw wimpers professioneel geverfd met hoogwaardige, hypoallergene verven die perfect passen bij uw natuurlijke wimperkleur, waardoor ze nog meer opvallen.

Tarieven Lash Lift

  • Lash Lift €34,00

    45 minuten

  • Lash Lift €42,50

    60 minuten

Voordelen van een Lash Lift inclusief verven

  • Volle en gekleurde wimpers: Geniet van prachtig gekrulde en intens gekleurde wimpers die uw ogen laten stralen, zonder dat u dagelijks mascara hoeft te gebruiken.

  • Langdurige resultaten: Ervaar wekenlang betoverende wimpers met onze Lash Lift inclusief verven-dienst, waardoor u ’s ochtends tijd bespaart en toch een verbluffende oogopslag behoudt.

  • Veilige en professionele aanpak: Onze deskundige schoonheidsspecialisten gebruiken alleen hoogwaardige producten en technieken om ervoor te zorgen dat uw wimpers gezond blijven en uw ogen niet geïrriteerd raken.

De Lash Lift inclusief verven-behandeling begint met een grondige reiniging van uw wimpers om alle make-upresten en vuil te verwijderen. Vervolgens worden uw wimpers één voor één op een siliconen pad geplaatst en wordt de kruloplossing aangebracht om ze te liften en te krullen. Tegelijkertijd wordt de verf zorgvuldig aangebracht op uw wimpers om ze intens te kleuren. Na de inwerktijd worden de wimpers behandeld met een fixeeroplossing om de krul en de kleur te behouden. Ten slotte worden uw wimpers gevoed met een conditioner om ze te versterken en te hydrateren voor een gezonde groei.

Na uw Lash Lift inclusief verven-behandeling is het belangrijk om de eerste 24 uur contact met water op uw wimpers te vermijden en zware oliën en crèmes te vermijden die de krul en de kleur kunnen verzwakken. Ook raden we aan om gedurende de eerste 24 tot 48 uur mascara en andere oogmake-up te vermijden, zodat de krul en de kleur goed kunnen uitharden en behouden blijven. Over het algemeen kunnen de resultaten van een Lash Lift inclusief verven enkele weken tot enkele maanden aanhouden, afhankelijk van uw individuele haargroeicyclus.

Bekijk eens onze

Webshop

Wist je dat Schoonheidssalon Femma ook een eigen webshop heeft in heerlijke geurmelts, amberblokjes, diffuser, etherische oliën, geurkaarsen, parfum en nog veel meer leuke producten!

GOOGLE REVIEWS

Wat vertellen onze klanten?

Bekijk hieronder wat onze klanten over Schoonheidssalon Femma zeggen.

google
Krizze Brinkhuis
juni 19, 2024

Top behandeling gehad bij Femma. Fijne warme sfeer en veel ervaring aanwezig. Mooie productlijn die heel goed verwerkt wordt op je lichaam. Lees gemasseerd, gelukkig heel veel haha. En de Millions (parfums worden ook verkocht) bevallen goed. Nog bedankt namens de wederhelft 🤗

google
Eva Pool
juni 12, 2024

Erg fijne gezichtsbehandeling gehad, ik kom zeker nog een keer terug!

google
Jeroen Sandra
juni 5, 2024

Hele fijne plek met toppers. Alleen maar positief !

Vakantie

Van 5 juli tot en met 5 augustus

Beste klanten van Schoonheidssalon Femma & Femma Geurmelts & More

In verband met de zomervakantie, willen we jullie laten weten dat Schoonheidssalon Femma gesloten zal zijn van 5  juli tot en met 5 augustus. We gaan allemaal even genieten van een heerlijke vakantie.

Maar maak je geen zorgen, want we zijn weer helemaal opgeladen en klaar om jullie te verwelkomen op 6 augustus.

Met vriendelijke groet,
Het team van schoonheidssalon Femma