Wenkbrauwen

Schoonheidssalon Femma

Wenkbrauwen

Wenkbrauwen epileren
Wenkbrauwen epileren is een veelvoorkomende schoonheidsbehandeling die tot doel heeft de vorm en het uiterlijk van de wenkbrauwen te verbeteren. Bij deze procedure worden overtollige haartjes verwijderd om een strakkere, nettere en meer gedefinieerde wenkbrauwvorm te creëren die past bij de natuurlijke gezichtskenmerken.

Wenkbrauwen verven
Wenkbrauwen verven is een populaire schoonheidsbehandeling die tot doel heeft de kleur en definitie van de wenkbrauwen te verbeteren. Deze procedure kan worden uitgevoerd met behulp van speciale wenkbrauwverf, die is ontworpen om veilig op de wenkbrauwharen aan te brengen.

Het verven van wenkbrauwen biedt verschillende voordelen. Het kan helpen om dunne of lichte wenkbrauwen er voller en donkerder uit te laten zien. Bovendien kan het de natuurlijke wenkbrauwkleur verbeteren of de wenkbrauwen aanpassen aan de haarkleur van een persoon, waardoor er een harmonieuze uitstraling ontstaat. Het resultaat is vaak een meer gedefinieerd uiterlijk en een geaccentueerd wenkbrauwgebied.

De procedure voor het verven van wenkbrauwen is over het algemeen eenvoudig en snel. Een getrainde professional zal een speciale wenkbrauwverf selecteren die geschikt is voor jouw haartype en gewenste kleurresultaat. Vervolgens wordt de verf zorgvuldig aangebracht op de wenkbrauwharen met behulp van een borsteltje of applicator. Na een bepaalde inwerktijd wordt de verf verwijderd, waardoor de wenkbrauwen een vernieuwde kleur krijgen.

Het is belangrijk op te merken dat het verven van wenkbrauwen periodiek moet worden bijgewerkt, omdat de verf na verloop van tijd kan vervagen. De frequentie van het bijwerken hangt af van de individuele haargroei en de gewenste intensiteit van de wenkbrauwkleur.

Hoewel wenkbrauwverven doorgaans als veilig wordt beschouwd, is het raadzaam om een professionele salon te bezoeken die ervaring heeft met het uitvoeren van deze behandeling. Een getrainde specialist kan de juiste verf selecteren en de procedure veilig uitvoeren, rekening houdend met eventuele allergieën of gevoeligheden.

Al met al kan het verven van wenkbrauwen een effectieve manier zijn om de uitstraling van je wenkbrauwen te verbeteren, waardoor je een mooi en verzorgd uiterlijk krijgt.

Tarieven Wenkbrauwen

  • Wenkbrauwen epileren €8,95

    45 minuten

  • Wenkbrauwen epileren & verven €15,95

    45 minuten

  • Wenkbrauwen verven €7,95

    20 minuten

Bekijk eens onze

Webshop

Wist je dat Schoonheidssalon Femma ook een eigen webshop heeft in heerlijke geurmelts, amberblokjes, diffuser, etherische oliën, geurkaarsen, parfum en nog veel meer leuke producten!

GOOGLE REVIEWS

Wat vertellen onze klanten?

Bekijk hieronder wat onze klanten over Schoonheidssalon Femma zeggen.

google
Krizze Brinkhuis
juni 19, 2024

Top behandeling gehad bij Femma. Fijne warme sfeer en veel ervaring aanwezig. Mooie productlijn die heel goed verwerkt wordt op je lichaam. Lees gemasseerd, gelukkig heel veel haha. En de Millions (parfums worden ook verkocht) bevallen goed. Nog bedankt namens de wederhelft 🤗

google
Eva Pool
juni 12, 2024

Erg fijne gezichtsbehandeling gehad, ik kom zeker nog een keer terug!

google
Jeroen Sandra
juni 5, 2024

Hele fijne plek met toppers. Alleen maar positief !

Vakantie

Van 5 juli tot en met 5 augustus

Beste klanten van Schoonheidssalon Femma & Femma Geurmelts & More

In verband met de zomervakantie, willen we jullie laten weten dat Schoonheidssalon Femma gesloten zal zijn van 5  juli tot en met 5 augustus. We gaan allemaal even genieten van een heerlijke vakantie.

Maar maak je geen zorgen, want we zijn weer helemaal opgeladen en klaar om jullie te verwelkomen op 6 augustus.

Met vriendelijke groet,
Het team van schoonheidssalon Femma