Rug, Schouder & nek massage

Schoonheidssalon Femma

Wat is een Rug, Schouder & nek massage

Door onze manier van leven en werken waarbij we vaak te lang in een bepaalde houding zitten en wat vaker dan we zouden willen stress ervaren, hebben veel mensen last van vastzittende nek- en schouders klachten. Het ongemak en de pijn die dit veroorzaakt is prima te verlichten of te verhelpen door de vastzittende spieren regelmatig los te laten masseren.

De eerste behandeling zal als alles flink vast zit enigszins pijnlijk zijn, maar u zult daarna wel direct verlichting merken. Ik zal ook feilloos de juiste plekken vinden en behandelen en zal de behandeling altijd aanpassen op uw specifieke klachten of wensen.

Ben je Zwanger? Overleg dan vooraf altijd met uw verloskundige/gynaecoloog voordat u zich laat masseren. In verband met de kwetsbaarheid van de foetus adviseer ik een massage pas te nemen na twaalf weken. Heeft u tijdens de zwangerschap last van een hoge of lage bloeddruk, koorts, hartklachten of vaatziekten? Dan raad ik ook de massage af.

Wat is een schouder & nek massage?

Een schouder- en nekmassage is een type massage dat gericht is op het ontspannen van de spieren in de nek en schouders. Deze gebieden zijn vaak gevoelig voor spanning en stress als gevolg van een slechte houding, langdurig zitten of stressvolle levensstijlen.

Tijdens een schouder- en nekmassage wordt de persoon meestal gevraagd om op hun buik of rug te liggen, afhankelijk van de specifieke techniek die wordt gebruikt. De masseuse zal beginnen met het toepassen van lichte druk en wrijven om de spieren in het gebied te ontspannen. Vervolgens zullen ze overgaan op diepere massagetechnieken, zoals kneden, drukken en knijpen, om de spieren los te maken en pijn te verminderen.

Een schouder- en nekmassage kan verschillende voordelen bieden. Ten eerste kan het helpen de spanning en pijn in de spieren te verminderen, wat op zijn beurt kan leiden tot verbeterde mobiliteit en flexibiliteit. Bovendien kan een massage de bloedstroom naar het gebied verhogen, wat kan helpen om de spieren te voeden en afvalstoffen af te voeren. Dit kan op zijn beurt helpen bij het verminderen van zwelling en pijn.

Een ander voordeel van een schouder- en nekmassage is de mentale ontspanning die het kan bieden. Door de ontspanning en rustgevende technieken die tijdens de massage worden gebruikt, kan een persoon een gevoel van kalmte en ontspanning ervaren. Dit kan bijdragen aan een verbeterde slaap, een verbeterde stemming en een algemeen gevoel van welzijn.

Tarieven schouder & nek massage

  • Rug schouder en nek massage €23,50

    35 minuten

  • Rug schouder en nek massage €28,00

    met gezichtsmassage - 45 minuten

Bekijk eens onze

Webshop

Wist je dat Schoonheidssalon Femma ook een eigen webshop heeft in heerlijke geurmelts, amberblokjes, diffuser, etherische oliën, geurkaarsen, parfum en nog veel meer leuke producten!

GOOGLE REVIEWS

Wat vertellen onze klanten?

Bekijk hieronder wat onze klanten over Schoonheidssalon Femma zeggen.

google
Krizze Brinkhuis
juni 19, 2024

Top behandeling gehad bij Femma. Fijne warme sfeer en veel ervaring aanwezig. Mooie productlijn die heel goed verwerkt wordt op je lichaam. Lees gemasseerd, gelukkig heel veel haha. En de Millions (parfums worden ook verkocht) bevallen goed. Nog bedankt namens de wederhelft 🤗

google
Eva Pool
juni 12, 2024

Erg fijne gezichtsbehandeling gehad, ik kom zeker nog een keer terug!

google
Jeroen Sandra
juni 5, 2024

Hele fijne plek met toppers. Alleen maar positief !

Vakantie

Van 5 juli tot en met 5 augustus

Beste klanten van Schoonheidssalon Femma & Femma Geurmelts & More

In verband met de zomervakantie, willen we jullie laten weten dat Schoonheidssalon Femma gesloten zal zijn van 5  juli tot en met 5 augustus. We gaan allemaal even genieten van een heerlijke vakantie.

Maar maak je geen zorgen, want we zijn weer helemaal opgeladen en klaar om jullie te verwelkomen op 6 augustus.

Met vriendelijke groet,
Het team van schoonheidssalon Femma