Lash Lift

Schoonheidssalon Femma

Ontdek de Magie van Lash Lift voor Betoverende Wimpers

Bij Schoonheidssalon Femma streven we ernaar om uw natuurlijke schoonheid te verbeteren met onze innovatieve behandelingen. Een van onze meest geliefde diensten is de Lash Lift, een revolutionaire behandeling die gericht is op het versterken van uw natuurlijke wimpers voor een verbluffende oogopslag. Ontdek hier alles wat u moet weten over deze magische behandeling en waarom het een must-have is voor uw schoonheidsroutine.

Wat is een Lash Lift?

Een Lash Lift is een geavanceerde schoonheidsbehandeling die is ontworpen om uw natuurlijke wimpers te krullen en te liften, waardoor ze er voller en meer open uitzien. Tijdens de behandeling worden uw wimpers voorzichtig gekruld met behulp van milde en veilige lotions die verrijkt zijn met keratine en vitamine E. Dit proces is vergelijkbaar met het krullen van uw haar met een permanent, maar dan specifiek gericht op uw wimpers.

Tarieven Lash Lift

 • Lash Lift €34,00

  45 minuten

 • Lash Lift €42,50

  60 minuten

Voordelen van een Lash Lift bij Schoonheidssalon Femma

  • Natuurlijke uitstraling: Een Lash Lift zorgt voor een natuurlijke krul en lift van uw wimpers, zonder het gebruik van wimperextensions.

  • Langdurige resultaten: Geniet wekenlang van prachtig gekrulde wimpers, zonder gedoe met dagelijkse krultangen of mascara.

  • Veilige en milde formule: Bij Schoonheidssalon Femma gebruiken we alleen hoogwaardige lotions die zacht zijn voor uw wimpers en de ogen niet irriteren.

De Lash Lift-behandeling bij Schoonheidssalon Femma begint met een grondige reiniging van uw wimpers om alle make-upresten en vuil te verwijderen. Vervolgens worden uw wimpers één voor één op een siliconen pad geplaatst en wordt de kruloplossing aangebracht. Deze oplossing helpt om uw wimpers te krullen en ze in de gewenste vorm te houden. Na de inwerktijd wordt de kruloplossing verwijderd en wordt een fixeeroplossing aangebracht om de krul te behouden. Ten slotte worden uw wimpers gevoed met een conditioner om ze te versterken en te hydrateren.

Na uw Lash Lift-behandeling is het belangrijk om de eerste 24 uur contact met water op uw wimpers te vermijden en zware oliën en crèmes te vermijden die de krul kunnen verzwakken. Ook raden we aan om gedurende de eerste 24 tot 48 uur mascara en andere oogmake-up te vermijden, zodat de krul goed kan uitharden en behouden blijft. Over het algemeen kunnen de resultaten van een Lash Lift enkele weken tot enkele maanden aanhouden, afhankelijk van uw individuele haargroeicyclus.

Bekijk eens onze

Webshop

Wist je dat Schoonheidssalon Femma ook een eigen webshop heeft in heerlijke geurmelts, amberblokjes, diffuser, etherische oliën, geurkaarsen, parfum en nog veel meer leuke producten!

GOOGLE REVIEWS

Wat vertellen onze klanten?

Bekijk hieronder wat onze klanten over Schoonheidssalon Femma zeggen.

google
Krizze Brinkhuis
juni 19, 2024

Top behandeling gehad bij Femma. Fijne warme sfeer en veel ervaring aanwezig. Mooie productlijn die heel goed verwerkt wordt op je lichaam. Lees gemasseerd, gelukkig heel veel haha. En de Millions (parfums worden ook verkocht) bevallen goed. Nog bedankt namens de wederhelft 🤗

google
Eva Pool
juni 12, 2024

Erg fijne gezichtsbehandeling gehad, ik kom zeker nog een keer terug!

google
Jeroen Sandra
juni 5, 2024

Hele fijne plek met toppers. Alleen maar positief !

Vakantie

Van 5 juli tot en met 5 augustus

Beste klanten van Schoonheidssalon Femma & Femma Geurmelts & More

In verband met de zomervakantie, willen we jullie laten weten dat Schoonheidssalon Femma gesloten zal zijn van 5  juli tot en met 5 augustus. We gaan allemaal even genieten van een heerlijke vakantie.

Maar maak je geen zorgen, want we zijn weer helemaal opgeladen en klaar om jullie te verwelkomen op 6 augustus.

Met vriendelijke groet,
Het team van schoonheidssalon Femma