Reviews

GOOGLE REVIEWS

Wat vertellen onze klanten?

Bekijk hieronder wat onze klanten over Schoonheidssalon Femma zeggen.

google
Krizze Brinkhuis
juni 19, 2024

Top behandeling gehad bij Femma. Fijne warme sfeer en veel ervaring aanwezig. Mooie productlijn die heel goed verwerkt wordt op je lichaam. Lees gemasseerd, gelukkig heel veel haha. En de Millions (parfums worden ook verkocht) bevallen goed. Nog bedankt namens de wederhelft 🤗

google
ursula hendriksen
juni 12, 2024

Lekker ontspannen verwen moment op een verwarmde bank.

google
Eva Pool
juni 12, 2024

Erg fijne gezichtsbehandeling gehad, ik kom zeker nog een keer terug!

Heerlijke, ontspannen massage door Susanne.

google
Jeroen Sandra
juni 5, 2024

Hele fijne plek met toppers. Alleen maar positief !

google
Marell Vlierman
mei 30, 2024

Fijne 1e ervaring! Vriendelijke mensen en leggen alles goed uit. Super

google
Ruud Leus
mei 24, 2024

Heerlijke ontspannen massage

Heerlijke massage gehad van de zeer betrokken, jonge stagiaire.

google
Mervin
april 23, 2024

Hier ga ik vaker naar toe! Ik heb genoten van een heerlijk professionele massage en voel me weer helemaal soepel en ontspannen. Het is duidelijk dat de masseuse veel kennis en ervaring heeft. De schoonheidssalon is prachtig en zorgt meteen voor een comfortabele sfeer. Een absolute aanrader!

google
Xan Wig
april 19, 2024

Heel fijn ontvangen, prima massage!

google
wendy roelofs
april 17, 2024

Mooie behandelkamer, rook er lekker, fijne massageolie, vriendelijke dame, had van mij wel met wat meer druk mogen masseren en ook de "pijnlijke" punten mogen opzoeken. Gezichtsmassage was lekker!

google
Marjon Kuijpers
april 8, 2024

Erg fijne massage! Deze keer via social deal maar ga zeker nog terug komen. Prettig in contact en heerlijk ontspannen de deur uit

Zoals altijd weer super geholpen.

google
Monique Punt
maart 21, 2024

Vandaag nieuw apparaat. Goed geholpen Zeer tevreden en kan het iedereen aanraden

Vakantie

Van 5 juli tot en met 5 augustus

Beste klanten van Schoonheidssalon Femma & Femma Geurmelts & More

In verband met de zomervakantie, willen we jullie laten weten dat Schoonheidssalon Femma gesloten zal zijn van 5  juli tot en met 5 augustus. We gaan allemaal even genieten van een heerlijke vakantie.

Maar maak je geen zorgen, want we zijn weer helemaal opgeladen en klaar om jullie te verwelkomen op 6 augustus.

Met vriendelijke groet,
Het team van schoonheidssalon Femma