Wimpers verven

Schoonheidssalon Femma

Ontdek de Kunst van Natuurlijke Schoonheid

Bij Schoonheidssalon Femma geloven we in de kracht van natuurlijke schoonheid. Wij begrijpen dat kleine details een groot verschil kunnen maken, en daarom bieden we een scala aan verfijnde behandelingen om uw natuurlijke kenmerken te accentueren en uw zelfvertrouwen te vergroten. Een van onze meest geliefde diensten is wimperverven – een eenvoudige maar effectieve manier om uw ogen te laten stralen en uw hele uitstraling te verbeteren.

Wat is wimpers verven?

Wimperverven is een semi-permanente behandeling waarbij een veilige, hypoallergene verf wordt aangebracht op uw wimpers om ze donkerder te maken. Deze behandeling is ideaal voor mensen met lichte wimpers die op zoek zijn naar een meer gedefinieerde oogopslag zonder dagelijkse make-up. Door uw wimpers te verven, worden ze direct intenser en lijken ze voller, waardoor uw ogen beter uitkomen en uw gezicht een frissere uitstraling krijgt.

Tarieven Wimpers verven

  • Wimpers verven €15,95

    45 minuten

De voordelen van wimpers verven

  • Langdurige resultaten: In tegenstelling tot mascara, dat dagelijks moet worden aangebracht en verwijderd, biedt wimperverven langdurige resultaten die tot wel vier weken kunnen aanhouden. U kunt genieten van een gedefinieerde oogopslag zonder de noodzaak van dagelijkse make-uproutine.

  • Tijdbesparend: Met wimperverven hoeft u ’s ochtends geen tijd meer te besteden aan het aanbrengen van mascara. U kunt gewoon wakker worden met prachtig gekleurde wimpers en meteen de deur uitgaan, waardoor u tijd bespaart in uw dagelijkse routine.

  • Waterbestendig: Vergeet uitgelopen mascara door tranen, regen of zwemmen. Met wimperverven hoeft u zich geen zorgen te maken over vlekken of vervaagde kleuren, omdat de verf waterbestendig is en bestand tegen dagelijkse activiteiten.

Bij Schoonheidssalon Femma streven we naar perfectie in elke behandeling die we aanbieden. Als ervaren professionals in de schoonheidsindustrie begrijpen we dat kwaliteit en veiligheid voorop staan. Daarom gebruiken we alleen hoogwaardige, dermatologisch geteste verven die speciaal zijn ontwikkeld voor gebruik rond de gevoelige oogzone. Onze deskundige schoonheidsspecialisten zijn getraind in de nieuwste technieken en zorgen ervoor dat elke wimperverfbehandeling nauwkeurig wordt uitgevoerd, met aandacht voor detail en uw comfort.

Een typische wimperverfbehandeling bij Schoonheidssalon Femma begint met een consultatiegesprek, waarin we uw wensen en verwachtingen bespreken. Onze schoonheidsspecialisten zullen uw natuurlijke wimperkleur analyseren en u adviseren over de meest geschikte tint om uw ogen te accentueren en uw gewenste look te bereiken. Vervolgens wordt een speciale beschermende crème aangebracht rond uw ogen om de huid te beschermen tegen verfvlekken. De verf wordt zorgvuldig aangebracht op uw wimpers met behulp van speciale wimperverfkwastjes, waarbij elke wimper gelijkmatig wordt bedekt. Na een korte inwerktijd wordt de verf voorzichtig verwijderd en worden uw wimpers gekamd voor een perfecte afwerking.

Bekijk eens onze

Webshop

Wist je dat Schoonheidssalon Femma ook een eigen webshop heeft in heerlijke geurmelts, amberblokjes, diffuser, etherische oliën, geurkaarsen, parfum en nog veel meer leuke producten!

GOOGLE REVIEWS

Wat vertellen onze klanten?

Bekijk hieronder wat onze klanten over Schoonheidssalon Femma zeggen.

google
Krizze Brinkhuis
juni 19, 2024

Top behandeling gehad bij Femma. Fijne warme sfeer en veel ervaring aanwezig. Mooie productlijn die heel goed verwerkt wordt op je lichaam. Lees gemasseerd, gelukkig heel veel haha. En de Millions (parfums worden ook verkocht) bevallen goed. Nog bedankt namens de wederhelft 🤗

google
Eva Pool
juni 12, 2024

Erg fijne gezichtsbehandeling gehad, ik kom zeker nog een keer terug!

google
Jeroen Sandra
juni 5, 2024

Hele fijne plek met toppers. Alleen maar positief !

Vakantie

Van 5 juli tot en met 5 augustus

Beste klanten van Schoonheidssalon Femma & Femma Geurmelts & More

In verband met de zomervakantie, willen we jullie laten weten dat Schoonheidssalon Femma gesloten zal zijn van 5  juli tot en met 5 augustus. We gaan allemaal even genieten van een heerlijke vakantie.

Maar maak je geen zorgen, want we zijn weer helemaal opgeladen en klaar om jullie te verwelkomen op 6 augustus.

Met vriendelijke groet,
Het team van schoonheidssalon Femma