Fijne vrouwendag

Fijne vrouwendag

Op een dag als vandaag mag je écht even aan jezelf denken en jezelf een genietmomentje gunnen!

Boek daarom een massage, gezichtsbehandeling of IPL-behandeling bij ons, met korting 

Hieronder de acties op een rijtje:

Massages 💆🏼‍♀️

✨ Ontspanningsmassage 60min van €60 naar €29,95

✨ Nek & schouder 45 min van €45 naar €27,50

IPL 6/8 behandelingen ☀️

✨ Gehele benen van €1000 naar €500

✨ Oksel van €125 naar €75

✨ Bovenlip van €145 naar €116

✨ Oksel & bikinilijn klein van €525 naar €250

✨ Oksel & bikinilijn klein & boven- of onderbenen van €1250 naar €400

✨ Bikinilijn & gehele benen van €1295 naar €550

Gezichtsbehandelingen 👩🏻

✨ Basis gezichtsbehandeling van €39,50 naar €30

✨ Plus gezichtsbehandeling van €62,50 naar €40

✨ Collageen gezichtsbehandeling van €62,50 naar €40

Je kunt je behandeling met korting boeken via onze website 💻

Wat is de Nederlandse vrouwendag?

Nederlandse Vrouwendag is een jaarlijks terugkerend evenement dat op 8 maart wordt gevierd. Het is een dag waarop de prestaties, bijdragen en rechten van vrouwen worden gevierd en erkend. Het doel van deze dag is om gendergelijkheid te bevorderen en bewustzijn te creëren over de uitdagingen waarmee vrouwen wereldwijd worden geconfronteerd.

Op Nederlandse Vrouwendag worden verschillende evenementen, lezingen, workshops en debatten georganiseerd om vrouwen te inspireren en te informeren. Deze evenementen richten zich op uiteenlopende onderwerpen, zoals genderongelijkheid op de werkvloer, huiselijk geweld, seksuele intimidatie en de rol van vrouwen in de politiek en het bedrijfsleven.

Het belang van Nederlandse Vrouwendag ligt in het feit dat het een platform biedt voor vrouwen om hun stem te laten horen en hun ervaringen te delen. Het bevordert bewustwording en stimuleert discussies over gendergelijkheid. Het is ook een dag waarop mannen kunnen deelnemen en zich bewust kunnen worden van de obstakels waarmee vrouwen worden geconfronteerd in hun dagelijks leven.

Hoewel er de afgelopen decennia belangrijke vooruitgang is geboekt op het gebied van gendergelijkheid, blijven er nog steeds uitdagingen bestaan. Nederlandse Vrouwendag herinnert ons eraan dat we moeten blijven strijden voor gelijke kansen en rechten voor vrouwen, zowel in Nederland als wereldwijd.

Op deze dag vieren we de prestaties van vrouwen in verschillende domeinen, zoals wetenschap, kunst, politiek, sport en bedrijfsleven. Het is een dag om inspirerende vrouwen te eren en hun successen te vieren, maar het is ook een dag om stil te staan bij de obstakels die nog overwonnen moeten worden.

Nederlandse Vrouwendag is een krachtige herinnering aan het belang van gendergelijkheid en biedt een platform om de dialoog voort te zetten en verandering teweeg te brengen. Het is een dag waarop we vrouwen over de hele wereld erkennen en ondersteunen in hun streven naar gelijkheid, vrijheid en empowerment.

schoonheidssalonfemma.nl - Gezichtsbehandelingen - Huidverbetering - IPL ontharen - Massages

Bekijk eens onze

Webshop

Wist je dat Schoonheidssalon Femma ook een eigen webshop heeft in heerlijke geurmelts, amberblokjes, diffuser, etherische oliën, geurkaarsen, parfum en nog veel meer leuke producten!

GOOGLE REVIEWS

Wat vertellen onze klanten?

Bekijk hieronder wat onze klanten over Schoonheidssalon Femma zeggen.

google
Krizze Brinkhuis
juni 19, 2024

Top behandeling gehad bij Femma. Fijne warme sfeer en veel ervaring aanwezig. Mooie productlijn die heel goed verwerkt wordt op je lichaam. Lees gemasseerd, gelukkig heel veel haha. En de Millions (parfums worden ook verkocht) bevallen goed. Nog bedankt namens de wederhelft 🤗

google
Eva Pool
juni 12, 2024

Erg fijne gezichtsbehandeling gehad, ik kom zeker nog een keer terug!

google
Jeroen Sandra
juni 5, 2024

Hele fijne plek met toppers. Alleen maar positief !

Vakantie

Van 5 juli tot en met 5 augustus

Beste klanten van Schoonheidssalon Femma & Femma Geurmelts & More

In verband met de zomervakantie, willen we jullie laten weten dat Schoonheidssalon Femma gesloten zal zijn van 5  juli tot en met 5 augustus. We gaan allemaal even genieten van een heerlijke vakantie.

Maar maak je geen zorgen, want we zijn weer helemaal opgeladen en klaar om jullie te verwelkomen op 6 augustus.

Met vriendelijke groet,
Het team van schoonheidssalon Femma