Nieuwe website! Schoonheidssalon Femma

Nieuwe website! Schoonheidssalon Femma

Trots op onze Nieuwe Website Schoonheidssalon Femma in Oldenzaal! Ik ben ontzettend trots om vandaag een blog te schrijven over de recente ontwikkelingen bij Rankingpartner en onze schoonheidssalon Femma.

Het is met veel enthousiasme dat ik het goede nieuws met jullie deel. Dankzij het harde werk van Chiel, Roel en Jan en ik zelf 😉 hebben we een belangrijke mijlpaal bereikt: onze website is losgekoppeld van de webshop, terwijl onze vertrouwde webshop op www.femmageurmeltsmore.nl blijft bestaan.

Deze verandering is van cruciaal belang om de gebruikservaring voor onze klanten te verbeteren. Met trots kondig ik aan dat onze nieuwe website de naam Schoonheidssalon Femma zal dragen. Deze naam vat perfect samen waar we voor staan en biedt onze klanten een overzichtelijke en gescheiden ervaring. Onze nieuwe website is te vinden op www.schoonheidssalonfemma.nl. Het is met veel vreugde dat ik kan zeggen dat de website op dit moment klaar is. Dus als jullie dit lezen, kunnen jullie direct een kijkje nemen!

Maar er is nog meer goed nieuws om te delen. Ik ben ook enorm trots om aan te kondigen dat ik ben geslaagd voor mijn huidverbeteringsopleiding. Dit betekent dat ik nu met SQT mag gaan werken, een geavanceerd en innovatief huidverbeteringsprogramma. Ik kan niet wachten om deze nieuwe vaardigheden toe te passen en onze gewaardeerde klanten nog beter van dienst te zijn.

Dit alles zou niet mogelijk zijn geweest zonder het onvermoeibare werk en de toewijding van het Rankingpartner-team. Chiel, Roel en Jan hebben ons geholpen om deze veranderingen door te voeren en ik kan hen niet genoeg bedanken voor hun inzet. Ze hebben ervoor gezorgd dat onze website en webshop soepel blijven draaien, terwijl we tegelijkertijd een verbeterde online aanwezigheid creëren.

Ik wil ook graag onze gewaardeerde klanten bedanken voor hun voortdurende steun en vertrouwen in onze schoonheidssalon. Het is dankzij jullie dat we kunnen groeien en ons blijven ontwikkelen.

Kortom, ik ben ontzettend trots op de recente ontwikkelingen bij Rankingpartner en Schoonheidssalon Femma. Onze nieuwe website, Schoonheidssalon Femma, biedt een overzichtelijke ervaring voor onze klanten, terwijl onze vertrouwde webshop op www.femmageurmeltsmore.nl blijft bestaan. Bovendien ben ik verheugd om met SQT aan de slag te gaan en onze klanten nog betere huidverbeteringsbehandelingen te bieden.

Bedankt voor het lezen van deze blog en we kijken ernaar uit om jullie binnenkort te verwelkomen in Schoonheidssalon Femma, waar we jullie graag laten stralen en verzorgen.

Met vriendelijke groet,
Astrid

schoonheidssalonfemma.nl - Gezichtsbehandelingen - Huidverbetering - IPL ontharen - Massages

Bekijk eens onze

Webshop

Wist je dat Schoonheidssalon Femma ook een eigen webshop heeft in heerlijke geurmelts, amberblokjes, diffuser, etherische oliën, geurkaarsen, parfum en nog veel meer leuke producten!

GOOGLE REVIEWS

Wat vertellen onze klanten?

Bekijk hieronder wat onze klanten over Schoonheidssalon Femma zeggen.

google
Krizze Brinkhuis
juni 19, 2024

Top behandeling gehad bij Femma. Fijne warme sfeer en veel ervaring aanwezig. Mooie productlijn die heel goed verwerkt wordt op je lichaam. Lees gemasseerd, gelukkig heel veel haha. En de Millions (parfums worden ook verkocht) bevallen goed. Nog bedankt namens de wederhelft 🤗

google
Eva Pool
juni 12, 2024

Erg fijne gezichtsbehandeling gehad, ik kom zeker nog een keer terug!

google
Jeroen Sandra
juni 5, 2024

Hele fijne plek met toppers. Alleen maar positief !

Vakantie

Van 5 juli tot en met 5 augustus

Beste klanten van Schoonheidssalon Femma & Femma Geurmelts & More

In verband met de zomervakantie, willen we jullie laten weten dat Schoonheidssalon Femma gesloten zal zijn van 5  juli tot en met 5 augustus. We gaan allemaal even genieten van een heerlijke vakantie.

Maar maak je geen zorgen, want we zijn weer helemaal opgeladen en klaar om jullie te verwelkomen op 6 augustus.

Met vriendelijke groet,
Het team van schoonheidssalon Femma