Schoonheidssalon Femma in Oldenzaal heeft opwindend nieuws te delen!

Schoonheidssalon Femma in Oldenzaal heeft opwindend nieuws te delen!

We kunnen niet wachten om jullie alles te vertellen! Er is goed nieuws op komst, en we delen graag de details met onze gewaardeerde klanten.

Uitbreiding van de Salon:

Allereerst hebben we besloten om onze salon te vergroten door een nieuwe behandelkamer toe te voegen. We zijn verheugd over deze uitbreiding, die ons in staat zal stellen een nog breder scala aan behandelingen en services aan te bieden. We beloven jullie een gedetailleerd verslag van elke stap in het verbouwingsproces, zodat jullie de transformatie van dichtbij kunnen volgen.

Nieuwe Toevoeging aan het Team:

Vanaf 18 maart verandert er nog iets bij Femma – ik ben niet langer alleen in de salon! We verwelkomen met veel enthousiasme Susanne, een leuke en vlotte dame die ons team komt versterken. Susanne is niet alleen een vriendelijke persoonlijkheid, maar ze is ook veelzijdig en bedreven in verschillende schoonheidsbehandelingen & massages. Van maandag tot en met vrijdag staat zij ook voor jullie klaar, en om het nog gemakkelijker te maken, zal ze beschikbaar zijn in onze online agenda. Dit betekent dat je nu ook bij haar afspraken kunt inplannen.

Cosmetische Arts in de Salon:

Maar er is meer goed nieuws! Vanaf 5 maart verwelkomen we dokter D. Bartels in onze salon. Ja, je leest het goed – een echte arts die gespecialiseerd is in cosmetische behandelingen. Dokter Bartels werkt bij gerenommeerde klinieken in Utrecht, Ede en Apeldoorn. Op dinsdagavonden vanaf 18:45 uur zal hij hier bij Femma aanwezig zijn. Zijn expertise omvat een breed scala aan behandelingen, waaronder Skinboosters, Vet oplossen, Botox, Fillers, PDO-draadlift, Huidversteviging, Filler oplossen, Collageen, en zelfs Haarfillers. Zijn deskundigheid, betrouwbare advies en voortdurende bijscholing via internationale congressen zorgen ervoor dat hij altijd up-to-date is met de nieuwste ontwikkelingen in zijn vakgebied.

Samen groeien bij Schoonheidssalon Femma

Bij Schoonheidssalon Femma kijken we ernaar uit om samen met jullie te groeien, nieuwe gezichten te verwelkomen en de salonervaring te vernieuwen. Houd onze social media (Facebook & Instagram) en website in de gaten voor meer updates en details over deze spannende ontwikkelingen!

Schoonheidssalon Femma in Oldenzaal heeft opwindend nieuws te delen!

Bekijk eens onze

Webshop

Wist je dat Schoonheidssalon Femma ook een eigen webshop heeft in heerlijke geurmelts, amberblokjes, diffuser, etherische oliën, geurkaarsen, parfum en nog veel meer leuke producten!

GOOGLE REVIEWS

Wat vertellen onze klanten?

Bekijk hieronder wat onze klanten over Schoonheidssalon Femma zeggen.

google
Krizze Brinkhuis
juni 19, 2024

Top behandeling gehad bij Femma. Fijne warme sfeer en veel ervaring aanwezig. Mooie productlijn die heel goed verwerkt wordt op je lichaam. Lees gemasseerd, gelukkig heel veel haha. En de Millions (parfums worden ook verkocht) bevallen goed. Nog bedankt namens de wederhelft 🤗

google
Eva Pool
juni 12, 2024

Erg fijne gezichtsbehandeling gehad, ik kom zeker nog een keer terug!

google
Jeroen Sandra
juni 5, 2024

Hele fijne plek met toppers. Alleen maar positief !

Vakantie

Van 5 juli tot en met 5 augustus

Beste klanten van Schoonheidssalon Femma & Femma Geurmelts & More

In verband met de zomervakantie, willen we jullie laten weten dat Schoonheidssalon Femma gesloten zal zijn van 5  juli tot en met 5 augustus. We gaan allemaal even genieten van een heerlijke vakantie.

Maar maak je geen zorgen, want we zijn weer helemaal opgeladen en klaar om jullie te verwelkomen op 6 augustus.

Met vriendelijke groet,
Het team van schoonheidssalon Femma