Schoonheidssalon Femma Introduceert de toekomst van Laser ontharen.

Schoonheidssalon Femma Introduceert de toekomst van Laser ontharen.

Bij Schoonheidssalon Femma in Oldenzaal brengen we onze klanten graag de meest geavanceerde technologieën op het gebied van schoonheid en huidverzorging. Daarom zijn we ontzettend enthousiast om aan te kondigen dat we binnenkort gaan werken met een gloednieuwe laserontharing machine! Ja, je leest het goed. Laserontharing wordt nu beschikbaar voor zowel dames als heren, ongeacht hun huid- en haarkleur. Blonde, rode, bruine, of zwarte haren, wij hebben de oplossing voor jou. Zolang de haarwortels nog donker zijn, kunnen we jou helpen om voorgoed afscheid te nemen van ongewenste haargroei.


De Elits Epil808 Diode Laser: Een Innovatieve Oplossing

Onze nieuwe laserontharing machine, de Elits Epil808 Diode Laser, is een geavanceerd medisch apparaat dat is ontworpen om effectief en veilig ongewenste haargroei te verminderen. Het apparaat maakt gebruik van diodelasertechnologie, een methode die specifiek is ontwikkeld om haarzakjes te beschadigen zonder de omliggende huid te beschadigen. Hierdoor kunnen we fantastische resultaten behalen zonder ongemak voor onze klanten. Bovendien is de Elits Epil808 Diode Laser FDA- en CE-gecertificeerd, wat betekent dat het voldoet aan strenge medische normen voor veiligheid en kwaliteit.

Beantwoording van de meest gestelde Vragen

Laserontharing roept vaak veel vragen op bij mensen die overwegen om de behandeling te ondergaan. Laten we enkele van de meest gestelde vragen beantwoorden:

Hoe lang blijft haar weg met Laseren?

Na een reeks behandelingen kunnen de resultaten langdurig zijn, waarbij sommige mensen zelfs permanente verwijdering van ongewenst haar ervaren.

Doet de laser ontharen behandeling pijn?

Veel mensen ervaren laserontharing als mild ongemakkelijk, vergelijkbaar met een lichte tinteling op de huid.

Hoeveel kost laser ontharen.

De kosten van laserontharing kunnen variëren afhankelijk van het te behandelen gebied en het aantal benodigde sessies. We bieden echter betaalbare tarieven aan en streven naar de beste prijs-kwaliteitverhouding voor onze klanten.

Nazorg en Behandelingsproces

Na een laser ontharen behandeling is het belangrijk om de huid gedurende de eerste 24 tot 48 uur met rust te laten. Dit minimaliseert het risico op irritatie en bevordert een snel herstel. Het proces van een laserbehandeling bij Schoonheidssalon Femma omvat een grondige intake om jouw behoeften en verwachtingen te begrijpen, een zorgvuldige voorbereiding van de huid, en een comfortabele behandeling met behulp van onze geavanceerde Elits Epil808 Diode Laser.

Laat ons jouw huidverzorgingspartner zijn

Bij Schoonheidssalon Femma streven we naar niets minder dan het beste voor onze klanten. Met onze nieuwe laserontharing machine kunnen we jou een permanent oplossing bieden voor ongewenste haargroei, zonder de irritaties en ontstekingen die gepaard gaan met traditionele methoden zoals scheren en waxen. Ervaar het gemak en de vrijheid van een gladde, haarvrije huid en geniet van de beste prijs-kwaliteitverhouding die we te bieden hebben. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek de voordelen van laserontharing bij Schoonheidssalon Femma!

Schoonheidssalonfemma.nl - Laser ontharen

Bekijk eens onze

Webshop

Wist je dat Schoonheidssalon Femma ook een eigen webshop heeft in heerlijke geurmelts, amberblokjes, diffuser, etherische oliën, geurkaarsen, parfum en nog veel meer leuke producten!

GOOGLE REVIEWS

Wat vertellen onze klanten?

Bekijk hieronder wat onze klanten over Schoonheidssalon Femma zeggen.

google
Krizze Brinkhuis
juni 19, 2024

Top behandeling gehad bij Femma. Fijne warme sfeer en veel ervaring aanwezig. Mooie productlijn die heel goed verwerkt wordt op je lichaam. Lees gemasseerd, gelukkig heel veel haha. En de Millions (parfums worden ook verkocht) bevallen goed. Nog bedankt namens de wederhelft 🤗

google
Eva Pool
juni 12, 2024

Erg fijne gezichtsbehandeling gehad, ik kom zeker nog een keer terug!

google
Jeroen Sandra
juni 5, 2024

Hele fijne plek met toppers. Alleen maar positief !

Vakantie

Van 5 juli tot en met 5 augustus

Beste klanten van Schoonheidssalon Femma & Femma Geurmelts & More

In verband met de zomervakantie, willen we jullie laten weten dat Schoonheidssalon Femma gesloten zal zijn van 5  juli tot en met 5 augustus. We gaan allemaal even genieten van een heerlijke vakantie.

Maar maak je geen zorgen, want we zijn weer helemaal opgeladen en klaar om jullie te verwelkomen op 6 augustus.

Met vriendelijke groet,
Het team van schoonheidssalon Femma