Zomerse Verwennerij: Geniet van een Ontspannen Vakantie bij Schoonheidssalon Femma

Zomerse Verwennerij: Geniet van een Ontspannen Vakantie bij Schoonheidssalon Femma

Met de zomer in volle gang, is het tijd om te ontspannen en te genieten van welverdiende rust. Bij Schoonheidssalon Femma in Oldenzaal begrijpen we het belang van een heerlijke vakantie, en daarom willen we u op de hoogte brengen van onze aangepaste openingstijden en aanbiedingen.

Van 27 juli tot 23 augustus zullen wij genieten van een welverdiende vakantie. Gedurende deze periode zal Schoonheidssalon Femma gesloten zijn, maar onze webshop blijft open om aan uw schoonheidsbehoeften te voldoen. Als u tijdens deze periode een bestelling plaatst, zullen de pakketjes op 24 augustus direct worden verzonden, zodat u uw favoriete producten zo snel mogelijk in huis heeft.

Hoewel de salon gesloten is, willen we u toch de mogelijkheid bieden om van onze behandelingen te profiteren. Daarom hebben we een speciale aanbieding voor u in petto! Als u een boeking doet voor een behandeling tijdens onze vakantieperiode, ontvangt u een aantrekkelijke korting van 10% op al onze behandelingen. Dit is onze manier om u te bedanken voor uw voortdurende steun en om ervoor te zorgen dat u zichzelf kunt verwennen, zelfs terwijl wij genieten van onze vakantie.

Bij Schoonheidssalon Femma streven we ernaar om u een onvergetelijke ervaring te bieden. Onze hooggekwalificeerde en ervaren schoonheidsspecialisten zullen ervoor zorgen dat u volledig ontspannen en verjongd de salon verlaat. Of u nu kiest voor een verkwikkende gezichtsbehandeling, een ontspannende massage of een luxe pedicure, u kunt erop vertrouwen dat u in goede handen bent.

Dus waar wacht u nog op? Profiteer van onze zomerse aanbieding en boek uw behandeling met 10% korting vandaag nog! Of u nu een frequente bezoeker bent of een nieuwe klant, we verwelkomen u graag in onze salon zodra we terug zijn van onze vakantie op 24 augustus.

We willen u bedanken voor uw voortdurende steun en vertrouwen in Schoonheidssalon Femma. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen en u te laten stralen met onze hoogwaardige behandelingen en producten. Geniet van uw zomerse vakantie en vergeet niet om ook aan uzelf te denken!

Tot ziens bij Schoonheidssalon Femma!

schoonheidssalonfemma.nl - Gezichtsbehandelingen - Huidverbetering - IPL ontharen - Massages

Bekijk eens onze

Webshop

Wist je dat Schoonheidssalon Femma ook een eigen webshop heeft in heerlijke geurmelts, amberblokjes, diffuser, etherische oliën, geurkaarsen, parfum en nog veel meer leuke producten!

GOOGLE REVIEWS

Wat vertellen onze klanten?

Bekijk hieronder wat onze klanten over Schoonheidssalon Femma zeggen.

google
Krizze Brinkhuis
juni 19, 2024

Top behandeling gehad bij Femma. Fijne warme sfeer en veel ervaring aanwezig. Mooie productlijn die heel goed verwerkt wordt op je lichaam. Lees gemasseerd, gelukkig heel veel haha. En de Millions (parfums worden ook verkocht) bevallen goed. Nog bedankt namens de wederhelft 🤗

google
Eva Pool
juni 12, 2024

Erg fijne gezichtsbehandeling gehad, ik kom zeker nog een keer terug!

google
Jeroen Sandra
juni 5, 2024

Hele fijne plek met toppers. Alleen maar positief !

Vakantie

Van 5 juli tot en met 5 augustus

Beste klanten van Schoonheidssalon Femma & Femma Geurmelts & More

In verband met de zomervakantie, willen we jullie laten weten dat Schoonheidssalon Femma gesloten zal zijn van 5  juli tot en met 5 augustus. We gaan allemaal even genieten van een heerlijke vakantie.

Maar maak je geen zorgen, want we zijn weer helemaal opgeladen en klaar om jullie te verwelkomen op 6 augustus.

Met vriendelijke groet,
Het team van schoonheidssalon Femma